Eix.Comercial.Nou.Eixample

Plaça del Mercat de Nàpols.
Domenico Gargiulo (1609-1675)

Un espai comercial dinàmic i obert al barri.

L’Eix Comercial Nou Eixample neix de la unió de diferents Associacions de comerciants i professionals, que treballen per impulsar el comerç al nostre barri, amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar l’activitat comercial. Tots els comerços que formen part de l’Eix Comercial, ofereixen una oferta comercial atractiva, a part de l’experiència i la seva professionalitat. Des de l’Eix Comercial col·laborem amb altres entitats per tal de posicionar el comerç, interactuant amb la vida del barri. T’animem a conèixer els serveis que oferim als nostres socis.

UN OBJECTIU COMÚ. Atendre les consultes dels socis. Dinamitzar el nostre entorn mitjançant accions continuades: Campanyes promocionals, activitats culturals, Fira comercial al Carrer ... Accions de captació i fidelització de clients. Vetllar per la conservació del barri: carrers, obres, neteja ... Crear una borsa d’intercanvi de serveis entre els socis (Networking). Posicionament de la nova marca comercial. Representar i defensar els drets dels botiguers. Desenvolupar la xarxa associativa a través d’internet. Representar el comerç davant les institucions.

SERVEIS ALS SOCIS. Informació actual sobre els temes que t'interessen a nivell de comerç. Assessorament comercial: horaris comercials, normatives ... Participació en les diferents campanyes de difusió, promoció. Il·luminació dels carrers de Nadal. Cursos de formació gratuïts per a comerciants. Tramitació de subvencions a nivell col·lectiu i individual. Loteria de Nadal. Informatiu mensual al soci. Identificació dels comerços adherits. 10% descompte en recollida de residus. Publicitat i promoció de l’oferta comercial. Borsa de treball de personal per als comerços. Promoció immediata a tots els nostres mitjans de difusió. Atenem les reclamacions sobre aquells aspectes que preocupen al soci en el desenvolupament de la seva activitat, per a la millora del nostre entorn comercial.

NOU SERVEI ESPECIAL:  T’ajudem a millorar la planificació, organització i direcció de la teva empresa. Tindràs un assessor/consultiu.

Si voleu contactar amb nosaltres, també ho podeu fer mitjançant el següent formulari.

VULL ASSOCIAR-ME Formar part del nou teixit comercial de l'Eixample potencia el meu negoci. Vull fer-me soci! Molt fàcil: accediu al següent formulari .

Zona: 
Nova Esquerra Eixample
Telèfon mòbil: 
+34 636690588
Telèfon fix: 
930 000 611
Correu electrònic: 
Adreça: 
Calàbria, 262
Nova Esquerra de l'Eixample
08029 Barcelona Barcelona
Noueixample Experience
Zona Eix Comercial Nou Eixample
Noueixample Experience