Celebrem el dia de Sant Jordi 2021

Sant Jordi 2021

El dia 23 d'abril, celebrem Sant Jordi amb tots vosaltres!

Les botigues i la restauració del barri de l'Esquerra de l'Eixample, els professionals que estan dia a dia treballant per donar-te el servei que necessites, volen també acompanyar-te en aquest Sant Jordi, i oferir-te el millor regal per sorprendre als teus.

A les botigues del barri trobaràs el millor regal: una rosa, un llibre, un pastís, ... Fes al teva comanda per telèfon, per whatsapp o presencial. 

Comprant a les botigues de costat de casa, reps un tracte personal i professional, estalvies temps, coneixen què t’agrada o què necessites. 

#orgullososdelnostrecomerç

 

Aquí teniu en breu la història de Sant Jordi:

Ja fa uns quants anys, al costat de la Vila de Montblanc (Tarragona) hi havia un gran dragó que tenia a tots els habitants del poble atemorits. Els habitants van decidir donar-li menjar perquè no s’acostés. Però com no era suficient, van fer un sorteig de tots els noms dels habitants del poble per sacrificar-los, també van afegir el nom del rei i de la princessa. Cada dia, el dragó estava ben alimentat.

Un dia va arribar el torn de la princessa i el rei va pregar perquè no la deixaran morir, però era el seu torn i havia de complir.

Quan el dragó es va acostar a la princessa va arribar un valent cavaller amb un preciós cavall i una espasa que li va clavar al dragó. De la ferida va sortir un raig de sang que va caure a terra i de què va créixer un preciòs roser.

El cavaller va recollir a la princessa i li va regalar una hermosa rosa. El cavaller es deia Sant Jordi. Tot el poble i el rei van agrair-li que hagués eliminat al dragó. El rei li va oferir la mà de la princessa, però el cavaller va seguir el seu camí.

La nostra tradición de la celebració de Sant Jordi: el llibre i la rosa. Per aquest motiu el dia de Sant Jordi, els homes regalen a les dones una rosa, i aprofitant que se celebra el dia del llibre, les dones regalen un llibre als homes. Així el dia 23 d’abril se celebra el dia dels enamorats a Catalunya.

Feliç dia! 

Sant Jordi 2021 Nou Eixample