El comerç fa la carta als Reis

Estimats Reis Mags,

Aquest any necessitem donar a conèixer tots aquells projectes que es duran a terme a nivell comercial, social i cultural, i de formació.

Aquí us deixem alguns exemples perquè conegueu què fem:

Et donem a conèixer la funció de l'Eix Comercial Nou Eixample com a referent de la unió del comerç, empresa i serveis de proximitat a l'Esquerra de l'Eixample.

Fem del comerç de casa un model a seguir interactuant amb la vida del barri.

Atenent a les necessitats dels diferents sectors que conformen el teixit comercial actiu de l'Esquerra de l'Eixample, s'ha creat la iniciativa amb la col.laboració de l'eix comercial i un dels nostres socis de crear un programa de formació per donar el suport necessari al comerç, empresa i serveis de proximitat amb l'objectiu de preservar el model de comerç català que dóna vida a la ciutat, al barri.

Donem a conèixer les noves tendències del sector que ajudaran a impulsar els negocis i innovar-hi.

Millorem l'experiència de compra dels clients, a través de la Targeta del Comerç de l'Esquerra de l'Eixample. Gratuïta i exclusiva del comerç associat de l'Esquerra de l'Eixample.

Aprofitem les oportunitats que Internet i les xarxes socials ofereixen per promoure la teva empresa sent una manera més d'arribar als teus clients.

Al gener, comencem de nou les sessions de networking pels diferents sectors professionals.

Continuem en la dinamització del comerç i mercat del barri.

Fem accions de comunicació i de promoció comercial al llarg de l'any.

Com pots formar part del teixit comercial associat, potent i obert al barri, i aprofitar-te del seus serveis?. Contacta amb nosaltres, i t'informarem.

Font:  Nou Eixample

 

 

Eix Comercial Nou Eixample