Donem la benvinguda a Video Instan

Video Instan és el primer videoclub d’Espanya i el trobaràs al carrer Viladomat, 239 al barri de l’Esquerra de l’Eixample.

Amb un dipòsit de més de 44.000 pel·lícules (l'arxiu videogràfic més antic del país) i 38 anys al peu del canó, l'Aurora i la incondicional Montse, han aixecat de nou la persiana però aquesta vegada al carrer Viladomat 239. Nou carrer, nous veïns, nous serveis però amb la mateixa filosofia d'atenció al client que els ha fet sobreviure en un sector que està desapareixent a marxes forçades. I és que ara el concepte pel qual han apostat és "d'espai de trobada" on podràs prendre un cafè, a la vegada que podràs llogar o mirar pel·lícules. Sí, com ho sents, el nou Video Instan disposa d'una sala de cinema amb 32 butaques per projectar films o fer presentacions de llibres, cinefòrums o conferències.

"Volem que sigui un espai cultural i de trobada pels amants del cinema", explica l'Aurora Depares, filla dels fundadors del videoclub. La remodelació arriba amb un concepte que et pot fer entrar a Video Instan per més motius que llogar una pel·lícula i és en aquest nou format, únic a Espanya, que l'Aurora i el seu equip confien per seguir tirant endavant almenys 38 anys més. Amb una programació de pel·lícules que s'anirà renovant setmana a setmana i que mirarà de respondre a les peticions dels clients, Video Instan inicia aquesta etapa amb "molta il·lusió i expectatives". Això sí, pel servei de cinema i cafeteria caldrà esperar fins al setembre, de moment obra de nou les portes amb una oferta de lloguer única a Espanya.

Us informem de la propera presentació !! 

  • Dimecres 24 d'octubre, a les 20:00h, presentem el llançament de Jean-François i el "Sentit de la Vida". I ho farem en companyia d'en Sergi Portabella (director), la Claudia Vega( actriu) i el Max Megías (actor).

Us esperem a Viladomat 239 !

 

video instan cafe cinema
video instan cafe cinema
video instan cafe cinema
video instan cafe cinema