Ja saps què és Eixos Pass?

Eixos Pass: L’única eina de promoció comercial dels establiments associats als eixos comercials de Barcelona Comerç

Què és Eixos Pass?   

Eixos Pass és una plataforma de promoció comercial i visibilitat dels establiments comercials i de restauració associats, que compta amb el suport de la fundació Barcelona Comerç (de la qual formem part com eix comercial de l’Esquerra de l’Eixample), que inclou un nou sistema de fidelització, que recull la digitalització de les botigues/establiments comercials de proximitat.

Eixos Pass és una plataforma completament virtual, de manera que també contribuïm a la sostenibilitat, i a la digitalització del comerç. Eixos Pass és una eina de captació i fidelització de clients, totalment gratuïta pels socis de Nou Eixample com a eix comercial que està realitzant la prova pilot. Dins d'uns mesos, els eixos comercials que formen part de Barcelona Comerç s'incorporaran amb els seus establiments associats, per tal de constituir la major plataforna exclusiva de promocions, descomptes i sortejos del comerç i restauració associats als eixos comercials de la ciutat de Barcelona.

Aquells establiments que no formin part d'alguns dels eixos comercials, no podran utilitzar la plataforma Eixos Pass. 

 

Com funciona?

Eixos Pass és una targeta virtual que identifica al client/a com a usuari d’eixospass i li dona dret a gaudir de les promocions i avantatges que ofereixen els comerços adherits al programa eixospass, a més d’acumular punts bescanviables per obsequis o descomptes per a futures compres. Eixos Pass és una plataforma de promoció comercial dels establiments de la ciutat adreçada al client/a final, que ofereix els següents serveis als nostres clients/es:

  • Accés a totes les promocions comercials que fan els establiments associats de l'Esquerra de l'Eixample.
  • Com client/a com pots gaudir dels avantages de pertànyer a Eixos Pass. El client/a ha de donar-se d’alta a: https://eixospass.barcelona/
  • Acumula punts bescanviables per obsequis i descomptes.
  • Gaudeix dels descomptes en properes compres.
  • Participa en sortejos de cada establiment individual, de l’eix comercial o de la plataforma en el seu conjunt.
  • Estigues al corrent de les notícies que els establiments publiquin sobre els seus productes i les activitats que realitzin.
  • Per acumular punts, només has de facilitar el mateix número de telèfon mòbil que has posat al donar-te d'alta, i l'establiment aplicarà els punts corresponents o el descompte en la següent compra. Fàcil!

Què trobaràs a la plataforma Eixos Pass?

Formaràs part d’una plataforma exclusiva del comerç i restauració del teu barri. Tindràs tot més a prop.

Ofertes i promocions. Aprofita’t de les promocions, descomptes i sortejos que fa cada establiment associat o parada de mercat (Mercat del Ninot), ja siguin puntuals (descomptes, 2x1, producte amb regal, etc.), per volum de compra (acumulació de punts bescanviables per regals i descomptes) o senzillament notificacions de novetats, esdeveniments, etc.

Comunicació. El comerç pot vincular les promocions a les seves xarxes socials i web. I informar directament de les novetats als seus clients mitjançant el butlletí.

 

Com es bescanvien els punts obtinguts?

A banda de les promocions puntuals que es poden trobar a cada comerç, les compres realitzades amb la targeta eixospass acumulen punts que després es poden bescanviar per regals i descomptes a cada establiment. Cada establiment té el seu propi catàleg d’obsequis i descomptes que pots consultar a la fitxa de cada botiga. El número de punts que acumules a cada comerç està sempre disponible a l'àrea privada de cada client/a que té al seu usuari/a del web.

 

Si tens un establiment a l’Esquerra de l’Eixample i vols formar part d’Eixos Pass, contacta amb nosaltres i  t’informarem amb detall: info@noueixample.cat

 

 

Eixos Pass Eix Comercial Nou Eixample