Nova edició de la Ruta Gastronòmica "De Plat i Tapa". Reserva el teu espai !

Ruta Gastronòmica "De Plat i Tapa" - 2a Edició Primavera 2019

Si tens un establiment de restauració a l'Esquerra de l'Eixample. Participa !

Com puc participar com establiment gastronòmic ?. El teu establiment ha d'estar ubicat al barri de l'Esquerra de l'Eixample.

Com funciona la Ruta "De Plat i Tapa"?. Es crea un espai específic al web (us mostrem l'edició anterior): https://noueixample.cat/mostra-deplatitapa

Cada establiment participant crearà un plat i una tapa (segons la seva especialitat i tipus de cuina) amb un preu especial/atractiu establert per ell mateix. En aquest espai del web, apareixen tots els plats i tapes dels establiments participants, així com la seva informació personal per donar difusió i promoció a l'establiment.

En aquest espai, els clients/usuaris que visitin els establiments i tastin els plats i les tapes, podran valorar-los mitjançant un formulari molt senzill. Aquestes valoracions fan que els clients/usuaris participin directament en el Sorteig de 2 sopars per a 2 persones als establiments participants. A més, amb d'aquestes valoracions sortiran els 2 establiments millor valorats i per tant, els guanyadors del Guardó de Reconeixement de la Ruta "De Plat i Tapa" 2a Edició Primavera 2019

Quan? Del 24 de maig al 16 de juny de 2019

Inscripcions: Del 21 de març al 3 de maig de 2019

Condicions per participar: Establiments del món de la restauració situats al barri de l'Esquerra de l'Eixample: restaurants, cafeteries, cellers, delicatessen, menjar per emportar, hotels, parades de degustació, snakc bar.

Preu per establiment participant:

 • Establiments associats a Nou Eixample Eix Comercial: gratuït.
 • Establiments no associats a Nou Eixample Eix Comercial: 140€

L' organització ofereix:

 • Anagrama identificatiu com a participant de la Ruta De Plat i Tapa.
 • Aparició a la guia i mapa "De Plat iTapa": web i plànol imprès.
 • Cartell promocional de la Ruta.
 • Expositor anunciant amb la fotografia del plat i la tapa.
 • Presència de l’establiment a la plataforma web: pàgina pròpia amb el seu nom, l’adreça, mapa, imatges, contacte, enllaç al web.
 • Pàgina del plat i de la tapa.
 • Difusió a les xarxes socials.

Publicitat del "De plat i Tapa" indicarà el seu nom, descripció i imatge, l’establiment, la seva adreça, el preu especial i l’horari (en cas de que es vulgui establir un horari concret).

 • Les fotografies del plat i de la tapa ha de ser d'alta qualitat. Hi ha dues opcions:
 1. L’establiment envia la fotografia d'alta qualitat del plat i de la tapa per correu electrònic.
 2. L’organització s’encarrega de fer la fotografia per un import de 25€ (opcional).

 

PREMIEM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ:

-Els clients podran valorar els plats i tapes que més els agradin mitjançant el mòbil i participaran en el Sorteig de dos sopars als establiments participants.

-Els dos establiments participants més valorats pels clients/usuaris obtindran el guardó de reconeixement de la Ruta "De Plat i Tapa" Primavera 2019

Si estàs a l’Esquerra de l’Eixample, no et quedis fora !. Apunta't a la Ruta Gastronòmica "De Plat i Tapa" i dona sabor i color al barri.

Envia'ns un correu electrònic a: deplatitapa@gmail.com

 

#eixnoueixample #mercatdelninot #barcelona #rutadeplatitapa #tapas #gastronomia #participa #food #eixampleesquerra #coffee #restaurantes #menu #deplatitapa #rutagastronomica #ciutat #maparuta #foodie #bcn #bcnbloggers #turisme #tourism #tourismplateandcover #noueixampleexperience #deplatitapaexperience #primavera

Ruta Gastronòmica #deplatitapaexperience per l'Esquerra de l'Eixample
Ruta Gastronòmica #deplatitapaexperience per l'Esquerra de l'Eixample
Ruta Gastronòmica #deplatitapaexperience per l'Esquerra de l'Eixample
Ruta Gastronòmica #deplatitapaexperience per l'Esquerra de l'Eixample
Ruta Gastronòmica #deplatitapaexperience per l'Esquerra de l'Eixample