Participa amb el teu establiment a la 4a edició de la Ruta Gastronòmica "De Plat i Tapa"

Ruta Gastronòmica "De Plat i Tapa" - 4a Edició Primavera 2022

Si tens un establiment de restauració a l'Esquerra de l'Eixample. Participa !

Com puc participar com establiment gastronòmic ?. El teu establiment ha d'estar ubicat al barri de l'Esquerra de l'Eixample.

Com funciona la Ruta "De Plat i Tapa"?. Es crea un espai específic al web: RUTA DE PLAT I TAPA 2022

Cada establiment participant crearà un plat i una tapa (segons la seva especialitat i tipus de cuina) amb un preu especial/atractiu establert per ell mateix. En aquest espai del web, apareixen tots els plats i tapes dels establiments participants, així com la seva informació personal per donar difusió i promoció a l'establiment.

En aquest espai, els clients/usuaris que visitin els establiments i tastin els plats i les tapes, podran valorar-los mitjançant un formulari molt senzill. Aquestes valoracions fan que els clients/usuaris participin directament en el Sorteig d'un sopar per a 2 persones als establiments participants. A més, amb d'aquestes valoracions sortiran els 2 establiments millor valorats i per tant, els guanyadors del Guardó de Reconeixement de la Ruta "De Plat i Tapa" 4a Edició Primavera 2022

Quan? Del 14 de maig al  de juny de 2019

Inscripcions establiments participants:

Del 28 d'abril al 6 de maig de 2022

Condicions per participar: Establiments del món de la restauració situats al barri de l'Esquerra de l'Eixample: restaurants, cafeteries, cellers, delicatessen, menjar per emportar, hotels, parades de degustació, snakc bar.

Preu per establiment participant:

Establiments associats a Nou Eixample Eix Comercial: gratuït.

Establiments no associats a Nou Eixample Eix Comercial: 50€

L' organització ofereix:

- Anagrama identificatiu com a participant de la Ruta De Plat i Tapa.

- Aparició a la guia i mapa "De Plat iTapa": web i plànol imprès.

- Cartell promocional de la Ruta.

- Expositor anunciant amb la fotografia del plat i la tapa.

- Presència de l’establiment a la plataforma web: pàgina pròpia amb el seu nom, l’adreça, mapa, imatges, contacte, enllaç al web. 

- Difusió a les xarxes socials.

-La publicitat del "De plat i Tapa" indicarà el nom de l'establiment, descripció i imatge, l'adreça, el preu especial del plat i/o la tapa i l’horari (en cas de que es vulgui establir un horari concret).

Les fotografies del plat i de la tapa han de ser de bona qualitat. L’establiment enviarà la fotografia del plat i/o de la tapa per correu electrònic a deplatitapa@gmail.com

PREMIEM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ:

-Els clients podran valorar els plats i tapes que més els agradin mitjançant el mòbil i participaran en el Sorteig d'un sopar a un dels establiments participants.

-Els 2 establiments participants més valorats pels clients/usuaris obtindran el Guardó de Reconeixement de la Ruta "De Plat i Tapa" Primavera 2022

Si tens un establiment gastronòmic a l’Esquerra de l’Eixample, no et quedis fora !.

Apunta't a la 4a edició de la Ruta Gastronòmica "De Plat i Tapa" 2022 i dòna sabor i color al barri.

Per inscriure't envia'ns un correu electrònic a: deplatitapa@gmail.com

Ruta De Plat i Tapa 2022
Ruta De Plat i Tapa 2022
Ruta De Plat i Tapa 2022