Rebaixes a l'Esquerra de l'Eixample

Rebaixes als establiments associats de l'Esquerra de l'Eixample. 

Què fer a les Rebaixes??l

Fins al 31 d'agost gaudeix de les Rebaixes.

Són dies de descomptes, d'ofertes, de carreres per tal de trobar el millor preu, d'aconseguir aquell vestit o aquell pantaló que estaves esperant, són dies de conèixer quines són les botigues que t'ofereixen l'oferta més atractiva,... Al costat de casa, al teu barri, a la teva ciutat tens un munt d'establiments i professionals que t'ofereixen el que necessites, aprofita'ls.

L'Agència Catalana del Consum recomana a les persones consumidores i usuàries seguir els consells següents:

• Gaudiu de les rebaixes de manera responsable.

• Compareu els preus. El preu rebaixat ha de constar sempre al costat del preu no rebaixat, tant a l’aparador com a l’interior de l’establiment. Es pot substituir aquesta informació pel percentatge de reducció de preus en cada bé o servei.

• Examineu el producte, que ha de tenir la mateixa qualitat i garantia que té a preu no rebaixat i que no ha de tenir defectes.

• Diferencieu entre les vendes de rebaixes i altres tipus de vendes a preus inferiors als habituals com ara les vendes en liquidació, les vendes de saldos i les ofertes. Els productes rebaixats han d’estar diferenciats de la resta.

• Comproveu si l’establiment admet les targetes de crèdit com a forma de pagament habitual. Si és així, també ha d’admetre aquest sistema en període de rebaixes.

• Llegiu detingudament les etiquetes, les instruccions d’ús i les característiques del producte.

• Pregunteu al comerciant per la possibilitat de canviar el producte i les condicions en què es pot fer aquest canvi. L’establiment no té l’obligació de canviar un producte que està en perfecte estat, a menys que ho anunciï.

• Demaneu i conserveu totes les factures o els tiquets de compra, ja que són la vostra garantia i els podeu necessitar en cas de reclamació.

• La publicitat és vinculant i podeu exigir-ne el compliment, per tant, guardeu la publicitat del producte juntament amb les seves característiques, les instruccions, els catàlegs comercials...

• Quan compreu un producte, si teniu alguna incidència, reclameu a l'empresa que us l'ha venut i que té fins a 1 mes per contestar.

• Els establiments comercials disposen de fulls oficials de reclamació.

 

Ens esperen uns dies de descomptes, d'ofertes, per tal de trobar el millor preu, d'aconseguir aquell vestit o aquell pantaló que estaves esperant, són dies de conèixer quines són les botigues que t'ofereixen l'oferta més atractiva,...

Al costat de casa, al teu barri de l'Esquerra de l'Eixample, tens un munt d'establiments i professionals que t'ofereixen el que necessites, aprofita't. 

 

Bones Rebaixes!

Rebaixes a l'Esquerra de l'Eixample
Rebaixes a l'Esquerra de l'Eixample