CONSELLS DE SALUT DENTAL per a l'estiu

Data final: 
dissabte, 31 agost, 2019

Ja hi sóm! son les vacances d'estiu, per molts l'època més desitjada.

Com a dentistes, volem que les gaudeixis sense oblidar-te de la teva salut bucodental, tan important ara com la resta de l'any!

Aquí tens alguns senzills consells:

√ CONSCIENCIACIÓ:

no oblidis incloure en el teu equipatge un raspall de dents (millor poc usat), un dentífric, un fil dental, alguns raspalls interdentals (interproximals)... i mai oblidis que ets tú qui està de vacances, no les teves dents!

√ BEGUDES:

a l'estiu es consumeixen més begudes que poden perjudicar les dents (granissats, refrescs edulcorats, begudes fortes,...), si beus aquests líquids amb una palleta reduiràs al mínim el contacte amb els dents i minimitzaràs el risc de càries

√ MENJAR:

és més habitual menjar entre hores i no sempre és possible raspallar-se les dents. Quan no puguis raspallar les dents després d'un aperitiu o menjar, procura mastegar un xiclet sense sucre. Entre hores, millor pomes i raïm, doncs són dos dels aliments que afavoreixen la salut dental. Si et ve de gust picar entre hores i no et podràs rentar les dents, tria aquests aliments.

√ GEL:

evita mastegar gel, encara que resulti agradable quan fa molta calor doncs pot resultar en ruptura d'una peça dental.

 

I, si ho vols, truca’ns per demanar-nos visita (934.393.141)... recorda que aquest agost tenim la clínica oberta cada dia fins les 13hrs.

L'equip de PORTA DENTISTES et desitgem que passis un bon estiu!!!

Múltiples utilitzacions: 
Adreça: 
Rosselló 28-30, entresòl 2ª
Eixample Esquerra
08029 Barcelona Barcelona
consells dentals de PORTA DENTISTES