Notícies i activitats març 2017

El futur dels eixos i associacions de comerç de ciutat
Publicat el dimecres, 29 març, 2017 - 14:04

L'equip de treball que conforma Nou Eixample Eix Comercial assisteix a unes jornades molt interessants adreçades als professionals del sector, sobre el futur dels eixos i associacions de comerç de ciutat. Impartides a l'IESE Business School. 

Aprenent i compartint experiències per a millorar la gestió, dinamització i promoció del comerç i empreses de proximitat que forma part dels eixos i associacions de comerç de cada barri de la ciutat.

De plat i tapa per l'Esquerra de l'Eixample
Publicat el dilluns, 27 març, 2017 - 01:00

Aquí tens un munt d'establiments gastronòmics on poder gaudir de la millor cuina casolana, saludable, internacional, ràpida, mediterrània, o bé emportar-te el menjar a casa. Sorprendre amb una trobada als amics, a la parella, a la família, celebrar aniversaris, i més.

Descobreix tot allò que t'ofereix l'ampli ventall d'establiments gastronómics de la zona. Et sorpredràs !

Clica aquí i comença a gaudir del passeig.

 

 

Jardins Montserrat «Espai de convivència»
Publicat el dilluns, 20 març, 2017 - 10:10

Jardins Montserrat «Espai de convivència»

El Districte de l'Eixample, ha presentat les propostes sobre la remodelació del Jardins Montserrat ubicats entre els carrers Còrsega, Rocafort, Rosselló, al barri de l'Esquerra de l'Eixample.

Publicat el dimecres, 8 març, 2017 - 00:00

Dia Internacional de la Dona.
El 8 de març s'ha establert com el Dia Internacional de la Dona . Aquest dia conmemora la lluita de la dona dia a dia per la seva participació en la societat i en el seu desenvolupament com a persona. 

Publicat el dimecres, 1 març, 2017 - 00:00

Al 2017 gaudirem de 15 festius a Barcelona El 2017 té 15 festius, un més del que és habitual en el calendari aprovat pel Consell de Relacions Laborals, l'organisme que regula el calendari laboral a Catalunya. El motiu és que aquest any la majoria de festius fixos cauen en dies entre setmana.